Az aktuális divat, a trend ellen hosszú távon nehéz ellenállni. Az ember eleinte csak nézegeti, hogy ez most micsoda és egyáltalán minek is? Aztán lassan már mindenhol ezt látja, megjelenik a gondolat, lehet, hogy ki kellene próbálni? -Á, dehogy! Minek? – zajlik a párbeszéd az ember lányának fejében.

Aztán szép lassan bekúszik a gondolat, hát én is kipróbálom. Egy szép napon ott áll a nagykereskedelmi piacon, minden alapanyag a rendelkezésére áll, mi szem-szájnak ingere. Már tudod, nincs kifogás, nincs menekvés, megveszed a papírdobozokat, a festéket, tűzőhabot, selyem, fa és papír virágokat, mindenféle gyönyörű színben pompázó műrafiát, csipkét, gyöngyöt stb.

Hazatérve alig várod már az időt, amikor neki kezdhetsz az alkotásnak. Lelkesen fested, repeszted, lakkozod a dobozt, ami persze nem olyan gyorsan szárad, mint ahogy te gondolnád. De megvan és jöhet a tűzőhab ragasztása, majd a selyemvirágok beletűzdelése. Számtalan masnit készítesz, ami játékossá teszi a felületet, gyöngyöket ragasztasz.

Eljön a pillanat amikor elkészül az első mű!

Elégedett vagy, sőt lelkes és már nincs megállás. Készítesz egy következőt (milyen lenne, ha…), aztán a következőt és tovább.

Az igazi elégtétel és hatalmas büszkeség, amikor másoknak is tetszik, el vannak ragadtatva a munkádtól! A dolgok megkoronázása, amikor Ausztriában dolgozó hölgy üzen, az egyik virágbox álmai netovábbja, csak később utazik haza, tegyem el neki legyek szíves, nagyon szeretné!Megérkezik, elviszi, nagyon boldog, és én is az vagyok!

Jó a divat, tudni kell belőle kivenni, átvenni azt, amivel azonosulni tudunk, hozzá tudjuk tenni személyiségünk egy darabját…

Álljon itt néhány fotó emlékül azokról a virágboxokról, amiket az elmúlt időszakban készítettem.

Remélem tetszett neked is!

Szép napot kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Kérjük az elküldés előtt fogadd el az Adatvédelmi szabályzatunkat

*

Elfogadom