"Sok felkérést kapok egyedi táskák, dísztárgyak, dekorációk készítésére."

Sok felkérést kapok egyedi táskák, dísztárgyak, dekorációk készítésére. Ilyenkor megbeszéljük az elképzeléseket, egyeztetjük az alkotás célját és egy ihletett pillanatomban elkészítem a táskát, a koszorút, a születésnapi ajándékot, stb…

Céges ajándékok, nyugdíjazás előtti köszöntők, évfordulók, iskolai ballagások – csak néhányat említek azon események közül, melyekre már készítettem valami igazán különleges ajándékot.

Szeretettel várom a megkereséseket az elérhetőségeim bármelyikén.

Válltáska újjászületése

Ez a darab egy ismerősöm régi, kedvenc, megunhatatlan táskájának újjá születése. A régit szétszedtem, szabásmintát készítettem róla és újra alkottam. Nagyon örült neki, tegnap birtokba is vette.

Kék válltáska
Pingvin táska

Válltáska zeneiskolába

A táskával egy ifjú hölgy jár majd zeneiskolába. Akkora, hogy kényelmesen belefér a kottafüzet is. A vidám pingvin mintát megbolondítottam egy kis tűpettyes betéttel, pettyes belső zsebekkel, kulcstartóval.

Koszorú tavasz előttre

Téli hangulatú tobozból készült koszorú. Egy kedves vásárlóm kérte, hogy a karácsonyi és a tavaszi díszítés között szeretne egy koszorút a bejárati ajtóra, készítsek neki valami szépet, egy kis havas hatással.

Koszorú
bymarjan főoldal virágok

Virágos könyv

50. születésnapi ajándék lett, kérésre. Ilyet még korábban nem készítettem, úgy gondolom lesz még folytatása.